Sunday, July 5, 2009

kesian maisarah

kesian dia.nak tahu napa,sebab dia jatuh tergelincir kat tandas bawah.nasib baik x kena tahan dkt hospital.mama mengelabah masa tu.cepat sgt mama bawa gi hospital. saya nak ikut gak.sedih tau.maisarah kena jahit kepalanya,4 jahitan .pastu dah lambat sangat nak gi sekolah.jadi saya ngan hasan xgi lah sekolah bosan tau.dah lah hari Jumaat,x dapat mkn nasi ayam & x dpt main.masa tu maksu dtg .ptg tu maksu bawa saya ngan hasan pergi Nim's little island.sedap mkn dkt situ.Hari tu jugak babah gi Singapore.hari ni babah dah blk......

mkn roti..sedap..

aiyoyo..kepala cedera

nampak berlagak ke ni?

hassan duplicate..

3 coments:

anacreative said...

Salam kakak..lorr kesian kat maisarah. Moga luka kat kepalanya cepat sembuh. Timacih sebab promote blog kek mak ngah..hehehe

Hujung bulan ni bagitau mama yg Cameron trip tak jadi la. Ubah lokasi ke Pulau Pangkor. Bagitau maksu, mama babah, kalau korang semua jadi pi - tlg confirm dgn mak ngah awal2 ya.

SYAHIDA said...

jom link link...comel nye blog die

Land0 said...

mcm kenal je moto kriss dlm gmbar tuh..hehe