Saturday, February 28, 2009

pagi

bangun awal,solat,belajar lepas tu tertidur la pulak.ingatkan nak teman mama pergi ambil oven,tapi terlepas,jadi x bolehla nak ikut.jadi tengok tv je lah.lapar mkn apolo je.lepas tu tgk blog ada mesej dari mama moden .tgk blog mama moden kaler dia memang sama.banyak pantun dia buat !hari isnin ada exam awal tahun.best tu best la jugak sebab bawa beg ringan ,yes!exam bm & sains.saya pakai laptop maksu ,maksu dah nak balik dah,balik hostel.dkt sekolah tak de internet.tak boleh up date.mungkin boleh bls.alamak dah pukul 12.saya kena pukul diri saya 12 kali.eh,mana adalah .saya nak tengok C.S.I...slmt tinggal.jumpa lagi lain hari....

4 coments:

Suzana Hazes said...

hehe..
comel je blog dak kecik ni..

angelmuslimah said...

terima kasih...

::::All!n:::: said...

adekk shumell
ex-change link nk tak..

anacreative said...

Good luck for your exam!! Makngah doakan moga success with flying colors. Cuti sekolah leh mai umah makngah lagi..kita challenge main bowling Nitendo Wii cam dulu ek...pastikan dapat strike banyak lagi ya..ta!!!